Architectuur en transformatie

Robuste, efficiënte en elastische IT infrastructuur ontwerpen

In een competitieve context en een steeds sneller wisselend IT landschap is de werking van het IT departement sterk veranderd.

Uw vermogen om snel en innovatief te reageren, om de steeds hogere eisen van de gebruikers tegemoet te komen, om hoge beschikbaarheid en veiligheid van de systemen te garanderen is uitgegroeid tot een strategische eigenschap binnen uw onderneming.

Het is onze job om u te helpen om de juiste IT infrastructuur te ontwikkelen en om u die diensten aan te bieden die u helpen om die nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan.

De uitgebreide ervaring die we bij klanten uit alle sectoren en van allerlei omvang hebben opgedaan laat ons toe om u geïndustrialiseerde oplossingen aan te bieden die zowel technologisch en budgettair onder controle zijn maar die u toch het maatwerk kunnen leveren dat u zoekt voor uw business en uw strategie.

Onze partners:

Logos-partenaire-V2

Kernactiviteiten

  • Expert consultants, architecten en engineers met certificaten van toonaangevende software- en hardwareleveranciers
  • Oplossingen en technologieën die zijn gebaseerd op uw huidige en toekomstige noden, op onze best practices en onafhankelijk van onze partners
  • Een onophoudelijke aandacht voor nieuwste technologieën die u in staat stellen mee te profiteren van alle nieuwe toepassingen en diensten met toegevoegde waarde
  • Een analyse van uw bestaande IT infrastructuur landschap en aanbevelingen om te voldoen aan nieuwe noden van vandaag en morgen
  • Een beproefde methodologie voor een gecontroleerd beheer van impact en kosten en een naadloze integratie voor de gebruikers
  • Monitoring en training van uw team over de geïmplementeerde oplossing rond redundantie

Vernieuwing en business noden incorporeren zonder impact op de productie of op de eindgebruiker

Onze consultants zullen u bijstaan bij het maken van strategische keuzes om uw business toepassingen en vernieuwingen snel te integreren en om uw informatica systemen op een consistente manier te laten evolueren.

Al deze veranderingen worden doorgevoerd in lijn met uw doelstellingen en zonder impact op de kwaliteit van uw productie of de tevredenheid van de gebruikers.