Over Proservia

Proservia werd opgericht in 1994, is onderdeel van de ManpowerGroup sinds 2011 en is één van de belangrijkste spelers op de markt van IT dienstverlening.

Als specialist in infrastructuur management en ondersteuning van eindgebruikers biedt Proservia diensten op het domein van architectuur, transformatie en outsourcing om haar klanten te ondersteunen in hun dagelijkse IT uitdagingen.

Het is onze ambitie om Europees marktleider te worden in de ondersteuning van eindgebruikers met behoud van onze waarden het atypische management van onze medewerkers.

ManpowerGroup™ biedt als HR-expert wereldwijd bijna 70 jaar innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Elke dag opnieuw helpen wij meer dan 600.000 mensen met diverse competenties aan een zinvolle job binnen de meest uiteenlopende sectoren. Onze merken van ManpowerGroup – Manpower®, Experis™, Futurskill ®, Right Management ® en ManpowerGroup™ Solutions – servicen meer dan 400.000 klanten in 80 landen en gebieden en reiken specifieke oplossingen aan om het talent dat ze zoeken aan te werven, te beheren en te laten groeien. In 2016 werd ManpowerGroup voor het zesde jaar op rij opgenomen in de lijst van de meest ethische bedrijven in de hele wereld en staat de groep opnieuw in de lijst van de ‘meest bewonderde bedrijven’ van Fortune Magazine. Daarmee bevestigt het zijn ongeëvenaarde reputatie en vertrouwen binnen de HR-sector.