ManpowerGroup

IT Outsourcing activiteiten van ManpowerGroup in België

Proservia vervoegde de ManpowerGroup in 2011 om zijn IT outsourcing business te leiden in Frankrijk, later in andere Europese landen en nu ook in België.

Deze alliantie tussen de wereldwijde marktleider in HR-oplossingen en een expert in infrastructuur management en eindgebruikers ondersteuning, gecombineerd met sterke gemeenschappelijke menselijke waarden zou Proservia in staat moeten stellen om tegen 2018 één van de Europese marktleider te worden in eindgebruikers ondersteuning terwijl het blijft vasthouden aan het beheren van atypsiche en innovatieve beroepsprofielen.

ManpowerGroup™ biedt als HR-expert wereldwijd bijna 70 jaar innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Elke dag opnieuw helpen wij meer dan 600.000 mensen met diverse competenties aan een zinvolle job binnen de meest uiteenlopende sectoren. Onze merken van ManpowerGroup – Manpower®, Experis™, Futurskill ®, Right Management ® en ManpowerGroup™ Solutions – servicen meer dan 400.000 klanten in 80 landen en gebieden en reiken specifieke oplossingen aan om het talent dat ze zoeken aan te werven, te beheren en te laten groeien. In 2016 werd ManpowerGroup voor het zesde jaar op rij opgenomen in de lijst van de meest ethische bedrijven in de hele wereld en staat de groep opnieuw in de lijst van de ‘meest bewonderde bedrijven’ van Fortune Magazine. Daarmee bevestigt het zijn ongeëvenaarde reputatie en vertrouwen binnen de HR-sector.

 

Groupe-02_mod